marți, 23 februarie 2016

Prima zi de targ


Nu e usor sa scoti oamenii din casa si sa ii aduci la un targ organizat intr-un loc fara niciun fel de "vad comercial". Si asta intr-o zi ploiasa de final de februarie!

Poate ca nu au fost multi prezenti, dar cei care au venit au fost generosi, ceea ce ne-a bucurat. In total s-au strans azi pentru Madalina 550 lei. Din perspectiva necesitatilor ei, este mai mult ca sigur putin. Insa noi ne bucuram ca am reusit intr-o saptamana si putin sa reusim sa organizam aceasta actiune de suflet si sa o ducem mai departe.

Multumim pentru gazduire, Atelier de infrumusetare interioara! Sunteti fantastici!

Martisoarele sunt in continuare disponibil la Reciproc, iar sambata 27.2. ne veti gasi si pe noi acolo, sa bem impreuna o cafea buna. Le multumim cu aceasta ocazie pentru ajutor celor de acolo, Mihaela si Sergiu, sunteti minunati!

In mod special multumiri tuturor celor care s-au implicat prin munca si talent in crearea frumoaselor martisoare: Carla Maria, Claudia Marta, Anda Leșeanu, Bujor Sevilla, Ella Nisipeanu, Ariana Arsa, Oana Bajka, Eva Rus, Eros Claudia, Cristina Cioban, Adry Adriana, Camelia Minisan, Lidia Puica, Czifra Gabriela. Lumea este un loc mai buna datorita voua! Daca fiecare dintre noi contribuie cu oricat de putin, impreuna putem muta muntii, nu am niciun dubiu!

Multumiri super-extra speciale pentru Nati si Sofi care au muncit mult la aranjarea martisoarelor pe panouri! Sunteti de nadejde! Si nu am uitat de floarea roz :) Se face!

Va las aici si o selectie de imagini cu martisoarele inca disponibile la Reciproc si va indemn sa treceti pe acolo, cand aveti un plan ce implica martisoare :) Sau cafea. Sau cafea si martisoare.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu